Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 και ώρα 18:30 - 21:00, Ομιλία του κ. Βασίλη Καραμητσάνη, Πρόεδρου του Animasyros και της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ στο ΠΜΣ «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, ΙοΤ & Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες»

photo

ΠΜΣ «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, ΙοΤ & Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες», Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 και ώρα 18:30 - 21:00, σας προσκαλούμε στην ομιλία του κ. Βασίλη Καραμητσάνη, Πρόεδρου της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ - Ελληνικής Ένωσης Κινουμένων Σχεδίων και Πρόεδρου του Animasyros Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών  (ΠΜΣ) ‘’Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, ΙοΤ και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες’’, του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου, είναι ανοικτή στο κοινό και μπορείτε να την παρακολουθήσετε (από κινητό ή υπολογιστή) μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

https://meetingsemea2.webex.com/meetingsemea2/j.php?MTID=macc60fd81dacb514a49481097e4e5408

 

#digitalculture#smartcities#IoT#internetofthings

 

Θέμα ομιλίας: Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων: Μια Πολιτιστική́ Δράση Περιφερειακής Ανάπτυξης.

 

Ο Βασίλης Καραμητσάνης* γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών και από το Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Ρόττερνταμ, Αμβούργου και Αιξ-Μασσαλίας III. Από το 2002 είναι δικηγόρος Αθηνών. Έχει εργαστεί ως συνεργάτης του Τμήματος Ελληνικών Ταινιών του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ ECOFILMS. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Από το 2008 είναι πρόεδρος του Animasyros Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων ενώ από το 2015 εξελέγη πρόεδρος της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ - Ελληνικής Ένωσης Κινουμένων Σχεδίων.

  • O Βασίλης Καραμητσάνης τιμήθηκε με το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος Γραμμάτων και Τεχνών της Γαλλικής Κυβέρνησης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έλαβε χώρα στις 8 Μαΐου 2019 στην Πρεσβεία της Γαλλίας. Το μετάλλιο απένειμε ο πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Christophe Chantepy.

Εκ μέρους του Π.Μ.Σ.

Καθηγητής Δημήτριος Δ. Βέργαδος, Διευθυντής του Π.Μ.Σ.

 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.)

«Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες»**
www: http://www.cs.unipi.gr/dcsciot
Email:    dcsciot@unipi.gr
Facebook: https://www.facebook.com/dcsciot

 

** Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για το ΠΜΣ "Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες", για το Ακ. Έτος 2020-2021, έως 30 Ιουνίου 2020

23 May 2020

ΠΜΣ Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιώς Καραολή και Δημητρίου 80, Πειραιάς 18534
tel: +30 2104142451 email: dcsciot@unipi.gr

© 2018-2024 Π.Μ.Σ. "Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες"