Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00, Ομιλία της κα. Κουσουνή Αφροδίτης, Δικηγόρος,στο Π.Μ.Σ. «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, ΙοΤ και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00 - 21:00, προσκεκλημένη του ΠΜΣ ‘’Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, ΙοΤ και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες’’, του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, είναι η κα. Κουσoυνή Αφροδίτη, η κα. Κουοσυνή Αφροδίτη, Δικηγόρος.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί για τους φοιτητές του ΠΜΣ στο πλαίσιο του Μαθήματος «Πνευματική Ιδιοκτησία, Προσωπικά Δεδομένα και Ρυθμιστικά Θέματα» των κατευθύνσεων «Ψηφιακός Πολιτισμός», «Έξυπνες Πόλεις και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» και «Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» .

Θέμα Ομιλίας: Cloud computing και νομικά ζητήματα

 

Σύντομο Βιογραφικό

Αφροδίτη Κουσoυνή: Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο και διδακτορικό τίτλο στο Δίκαιο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Έχει εργαστεί ως δικηγόρος επί σειρά ετών και από το 2009 είναι δικηγόρος στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), όπου ασχολείται κυρίως με ζητήματα του Δικαίου της Πληροφορικής και των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, αλλά και την Ιδιωτικότητα εν γένει. Είναι μέλος της Ένωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Ιδιωτικότητας και έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες μελέτες αναφορικά με ζητήματα που άπτονται των σύγχρονων τεχνολογιών, αλλά και γενικότερα θέματα του συνταγματικού δικαίου. 

#digitalculture #smartcities #IoT #internetofthings #διάλεξη

 

 

20 Jan 2022

ΠΜΣ Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιώς Καραολή και Δημητρίου 80, Πειραιάς 18534
tel: +30 2104142451 email: dcsciot@unipi.gr

© 2018-2024 Π.Μ.Σ. "Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες"