Ομιλία του Βασίλη Καραμητσάνη, Πρόεδρου του Animasyros και της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ

Τη Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00 – 21:00 στην αίθουσα 102, του Κεντρικού Κτηρίου του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή & Δημητρίου 80, Πειραιάς), σας προσκαλούμε στη διάλεξη του κ. Βασίλη Καραμητσάνη, Πρόεδρου του Animasyrosκαι της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ με θέμα «Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ & Αγορά Κινουμένων Σχεδίων. Μία πολιτιστική δράση περιφερειακής ανάπτυξης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της κατεύθυνσης «Ψηφιακός Πολιτισμός», του  ΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής», του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ο Βασίλης Καραμητσάνης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών & του Τμήματος Νομικής του Α.Π. Θεσσαλονίκης, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική Ανάλυση του Δικαίου στα Πανεπιστήμια Ρόττερνταμ, Αμβούργου και Αιξ-Μασσαλίας III, από το 2002 είναι δικηγόρος Αθηνών. Έχει εργαστεί ως συνεργάτης του Τμήματος Ελληνικών Ταινιών του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ ECOFILMS. Μαζί με τη Μαρία Ανεστοπούλου, την περίοδο 2003 - 2009 διοργάνωσε το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΒΙΝΤΕΟ, στην Αθήνα και το 2008 ίδρυσε το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων, στη Σύρο. Είναι εκτελεστής παραγωγής της τηλεοπτικής εκπομπής ΑΝΙΜΕΡΤ για τα κινούμενα σχέδια που προβάλλεται στην ΕΡΤ1. Το 2015 η ΓΣ της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ - Ελληνικής Ένωσης Κινουμένων Σχεδίων Α.Μ.Κ.Ε. τον τίμησε με την ιδιότητα του Προέδρου, την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.

07 May 2018

ΠΜΣ Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιώς Καραολή και Δημητρίου 80, Πειραιάς 18534
tel: +30 2104142451 email: dcsciot@unipi.gr

© 2018-2024 Π.Μ.Σ. "Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες"