Εκδήλωση: «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες - Digital Culture, Smart Cities, IoT and Advanced Digital Technologies»

Τμήμα Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Spoudase Festival 2018

Σάββατο 19/05/2018, Ώρα: 19:00, Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Γκάζι (Αμφιθέατρο 9,84 (Αεριοφυλάκιο 1))

Πάνω από 8.000 προβολές απέσπασε το video της εκδήλωσης Σπουδές στην Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες: Μοχλός Ανάπτυξης και Προόδου, Προοπτικές Απασχόλησης που οργανώθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής» του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς από τον Αν. Καθ. Δημήτριο Δ. Βέργαδο, Διευθυντή του Π.Μ.Σ. και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθ. Γεώργιος Τσιχριτζής, για το Φεστιβάλ Spoudase 2017, αποδεικνύοντας την επιτυχία της εκδήλωσης και το ενδιαφέρον της πανεπιστημιακής και μη κοινότητας.

https://www.youtube.com/watch?v=lPUFyogYtNM&t=0012s

Σε συνέχεια της εκδήλωσης του 2017, το Σάββατο 19/05/2018 και ώρα 19:00,στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, πραγματοποιείται εκδήλωση του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς με τίτλο: «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» - «DigitalCulture, SmartCities, IoT and Advanced Digital Technologies».

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Τμήματος Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην Έκθεση Σπουδών Spoudase Festival 2018”, του ομώνυμου Π.Μ.Σ. «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» (M.Sc. in «Digital Culture, Smart Cities, IoT and Advanced Digital Technologies»*) και των προσπαθειών του Τμήματος Πληροφορικής για τη σύνδεση της αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών με τη Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και Έρευνα.

WWW: http://www.cs.unipi.gr/dcsciot

Facebook Page: https://www.facebook.com/dcsciot

Email: dcsciot@unipi.gr

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

·         Γιάννης Παπίδης, Digitalization & Innovation Consultant, OTE-COSMOTE S.A.

·         Γιάννης Λιάπης, IT Solutions Sales Manager, Huawei Technologies

·         Ευαγγελία Βαγενά, Ph.D., DEA, CIPP/E, IT&IP Law Expert

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος Τμήματος Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Γεώργιος Τσιχριντζής.

Συντονίζει ο Δημήτριος Δ. Βέργαδος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Αναπληρωτής Προέδρου του Τμήματος Πληροφορικής,  του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

*Under approval by the Ministry of of Education, Research and Religion

 

18 May 2018

ΠΜΣ Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιώς Καραολή και Δημητρίου 80, Πειραιάς 18534
tel: +30 2104142451 email: dcsciot@unipi.gr

© 2018-2024 Π.Μ.Σ. "Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες"